Плувецът Михаил Кръстев завърши участието си в  Игри на волята

...
Плувецът Михаил Кръстев завърши участието си в  Игри на волята
Коментари Харесай

Плувецът Михаил Кръстев напуска “Игри на волята”

Плувецът Михаил Кръстев приключи присъединяване си в  " Игри на волята " на осмо място. Той се изправи в тежка елиминационна борба против зъботехника Иван Рълев и някогашния футболист Благомир Мастагарков. 20-годишният Михаил изоставаше съществено по трасето и приключи финален в конкуренцията. 

Край огъня участниците научиха, че ще би трябвало да предлагат двама души. Почти всички купиха гласове от водещата Ралица Паскалева, като ходът им беше провокиран от спекулациите на Мартин Николов - Елвиса за възможния излаз от съвета. Милионерът беше предпазен от имунитет, а с подобен се снабди и Красимир Дунев против всичките си грошове. До номинацията на Михаил се стигна откакто на съвета той получи глас от Виолета Стайкова, майката на неговата най-близка съюзница в играта Денислава Велкова. 

 Михаил Кръстев е посетител в новия епизод на подкаста " След Игрите ", който към този момент е разполагаем в, и. Пред водещата Ива Иванова Михаил споделя за най-тежките си дни по време на дългия престой на Чистилището, с кои от участниците е останал непосредствен, както и за своята дългогодишна другарка.

 Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята " във вторник, 28 ноември, от 20:00 часа по NOVA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР